Meistä

Keitä olemme ja mikä tehtävämme on?
Meistä
PÄÄKIRJANPITÄJÄ / JOHTAJA / KONSULTOINTI

Ljuba Luik

Täysin sähköinen tilitoimisto

 

Mikä Accounta?

Vuodesta 2017 toiminut L&L Accounting on kokenut taloushallinnon asiantuntijayritys, joka tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille vapauden keskittyä olennaiseen.

Tilitoimistomme sijaitsee Vantaalla, mutta täysin sähköisen kirjanpidon ja digitaalisten ratkaisujen ansiosta voimme palvella asiakkaitamme pääkaupunkiseudun lisäksi missä tahansa, paikkakunnasta riippumatta.   
Asiointi kanssamme sujuu vaivattomasti etäyhteyksien välityksellä, ja palvelemme asiakkaitamme suomen lisäksi sujuvasti myös venäjän ja viron kielillä. 

HUOLENPITOA, KIRJANPIDON LISÄKSI.

 

Miksi Accounta? 

 • NOPEA 
  Askarruttaako mieltäsi jokin kirjanpitoon liittyvä kysymys? Tarvitsetko neuvoa nopealla aikataululla? Olemme aina helposti tavoitettavissasi, kun tarvitset apua. Pyrimme vastaamaan kysymyksiisi vielä saman työpäivän aikana.  
   
 • SÄHKÖINEN 
  Tarjoamme yrityksellesi täysin sähköisen kirjanpidon, jonka ansiosta tositteiden kirjaus ja arkistointi on vaivattomampaa. Sähköinen kirjanpito säästää aikaasi, ja myös kirjanpitäjälläsi on enemmän aikaa neuvoa sinua talouteesi liittyvissä kysymyksissä

 

 • HENKILÖKOHTAINEN 
  Saat kumppaniksesi oman henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka tuntee toimialasi, yrityksesi taloushallinnon sekä tietenkin sinut. Yhteistyö on sujuvampaa ja nopeampaa, kun voit asioida aina saman tutun kirjanpitäjän kanssa. 

L&L Accounting Oy on henkilökohtaiseen palveluun panostava tilitoimisto, joka tarjoaa kattavat sähköiset kirjanpitopalvelut pienille ja keskisuurille yrityksille, alasta ja toimipaikasta riippumatta.

Aukioloajat:

Ma-To klo 9:00 – 16:00
Pe klo 9:00 – 15:00
Myös iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Accounta sosiaalisessa mediassa

AAA-logo-2023-FI-transparent

Tätä verkkosivua ylläpitää  Gromi.fi