Yrityksen perustaminen

Hyödynnä talousasiantuntijan osaaminen yrityksen perustamisessa ja varmista hyvä alku yritystaipaleellesi.

Yrityksen perustaminen  
talousasiantuntijan avulla 

Oletko perustamassa uutta yritystä? Asiantuntevan tilitoimiston kumppanuus mahdollisimman varhaisessa vaiheessa luo kestävät perustukset liiketoiminnan aloittamiselle ja sujuvoittaa käytännön prosessia.  
 
Tee yrityksen perustamisesta vaivattomampaa kokeneen kirjanpitäjän ja taloushallinnon asiantuntijan avulla. L&L Accountingin asiantuntijat huolehtivat yrityksen perustamisesta ja paperitöistä puolestasi.  
 

Kenelle?

Tarjoamme kattavat yrityksen perustamispalvelut niin toiminimeä kuin osakeyhtiötäkin perustaville eri alojen toimijoille.  
 
Asiakkainamme on muun muassa aloittavia perustajaurakoitsijoita, it-alan toimijoita, kauneudenhoitoalan yrittäjiä sekä ravintoloitsijoita.  

ASIANTUNTIJA AVUKSI YRITYKSEN PERUSTAMISEEN? 

Tee yrityksen perustamisesta sujuvampaa,  
käytä oma aikasi tehokkaammin 

  • Säästät huomattavasti omaa aikaasi ja vaivaasi 
  • Käytännön asiat tulevat hoidetuiksi oikein ja ajallaan 
  • Saat asiantuntijan tuen ja vinkit yrityksen perustamiseen liittyvissä koukeroissa 
  • Sinulle jää vapaus keskittyä liiketoiminnan aloittamiseen 
  • Saat yrityksesi taloushallinnon kuntoon heti alusta alkaen 

Yrityksen perustaminen  
avullamme on mutkatonta 

Yrityksen perustaminen voi tuntua työläältä ja monivaiheiselta prosessilta, johon liittyy runsaasti selvitettäviä asioita ja säädöksiä:  
 
Miten huomioida verotus yhtiömuodon valinnassa? Mistä saan tarvittavat tiedot perustamisilmoitusta varten, ja mihin rekistereihin yritys tulisi ilmoittaa? Ei huolta – me hoidamme kaikki viranomaismenettelyt ja yrityksen perustamiseen tarvittavat paperityöt puolestasi.  
 
Neuvomme ja ohjeistamme mielellämme muissakin yrityksen perustamiseen liittyvissä kysymyksissä, olipa kyseessä sitten starttirahan hakeminen, budjetointi, osakassopimusten tekeminen tai kannattavuuden suunnittelu.   
 

Yrityksen taloushallinto kuntoon 
heti kättelystä 

 

Yrityksen kirjanpito on fiksua laittaa kuntoon heti yrityksen perustamisvaiheessa, sillä se helpottaa talouden suunnittelua myös jatkossa. Tutun tilitoimiston avulla kirjanpito sujuu mutkattomimmin. 

Hoidamme halutessasi yrityksenne hallinnolliset asiat järjestykseen ja huolehdimme kirjanpidostanne lakien ja määräysten mukaisesti. 

Neuvontaa yrityksen elinkaaren  
kaikissa vaiheissa 

Yhtiömuodon valinnan ja yrityksen perustamisen lisäksi L&L Accounting on tukenasi kaikissa yrityksen elinkaaren vaiheissa; liiketoiminnan laajentuessa, henkilöstömäärän kasvaessa sekä muissa muutoksissa matkan varrella.  
 
Asiantunteva tilitoimisto on kumppanisi myös yritysjärjestelyissä, yrityskaupoissa tai tarvittaessa yrityksen lopettamisessa.  

 

 

KIINNOSTUITKO?  

Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää. 

L&L Accounting Oy on henkilökohtaiseen palveluun panostava tilitoimisto, joka tarjoaa kattavat sähköiset kirjanpitopalvelut pienille ja keskisuurille yrityksille, alasta ja toimipaikasta riippumatta.

Aukioloajat:

Ma-To klo 9:00 – 16:00
Pe klo 9:00 – 15:00
Myös iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Accounta sosiaalisessa mediassa

AAA-logo-2023-FI-transparent

Tätä verkkosivua ylläpitää  Gromi.fi

Lahtiolekuajad:

E – N 9:00 – 16:00
R 9:00 – 15:00
Õhtud ja nädalavahetused kokkuleppel.

Leia meid

AAA-logo-2023-FI-transparent

Tätä verkkosivua ylläpitää: Gromi.fi