Talousraportointi

Hyödynnä arvokasta tietoa yrityksesi taloudellisesta tilanteesta. Seuraa mennyttä, ennakoi tulevaa ja tee parempia päätöksiä.

Talousraportointi yrityksesi  
tarpeisiin räätälöitynä  

Yrittäjä, haluatko ymmärtää talouttasi paremmin ja saada selkeämmän kuvan siitä, miten liiketoiminta on kehittynyt ja millaisia tulevaisuuden näkymät ovat?  
 
L&L Accountingin talousraportointi auttaa sinua saamaan ajantasaisen kuvan yrityksesi taloudellisesta tilasta. Säännöllinen ja selkeä raportointi sekä asiantuntijan neuvot tulosten analysoinnissa auttavat sinua suunnittelemaan tulevaa ja tekemään parempia päätöksiä.  
 

Kenelle? 

Talousraportointi on järkevä lisäpalvelu kaikille kirjanpitoasiakkaillemme, toimialaan ja yrityksen kokoon katsomatta.  
 
Sovimme aina kirjanpitoasiakkaidemme kanssa, millä tarkkuudella ja miten esimerkiksi suoriteperusteisia tulo- ja menokirjauksia noudatetaan kesken tilikauden, jolloin myös esimerkiksi kuukausittaiset tuloslaskelmat kuvastavat paremmin yrityksen todellista kannattavuutta. 
 
Kun lähtötiedot ovat kunnossa, voidaan yhdessä sopia, kuinka usein talousraportit tuotetaan. Hyvänä ohjenuorana on että, ainakin tuloslaskelma ja tase käytäisiin läpi vähintään kerran kuukaudessa. 
 
 

TULOSLASKELMA JA TASE 

Talousraportointi tarjoaa ajantasaista  
tietoa päätöksenteon tueksi  

Kuukausittaisen talousraportointimme avulla voit seurata yrityksesi tavoitteiden toteutumista.  
 
Tuloslaskelma kertoo nimensä mukaisesti liiketoiminnan tuloksesta; miten se on kehittynyt ja kuinka kannattavaa toiminta on. Taseesta puolestaan näet yrityksen taloudellisen aseman; millainen on yrityksen varallisuus, velat ja pääoma tiettynä hetkenä.  
 
Talousraporttien analysoiminen vaatii perehtyneisyyttä asiaan ja siksi käymme tarvittaessa mielellämme raportit läpi yhdessä asiakkaan kanssa.  
 

Talousraportit ja -katsaukset
tilanteen mukaan

Tuloslaskelman ja taseen lisäksi räätälöimme tarvittaessa myös kassavirtalaskelmat ja muut talousraportit esimerkiksi henkilöstökuluista, saatavien määrästä ja liikevaihdosta tarpeidesi mukaan.  
 
Kirjanpidon ollessa hyvin hoidettu myös erilaisten havainnollistavien raporttien tuottaminen on tarvittaessa nopeaa.  

 

KIINNOSTUITKO?  
Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää. 

L&L Accounting Oy on henkilökohtaiseen palveluun panostava tilitoimisto, joka tarjoaa kattavat sähköiset kirjanpitopalvelut pienille ja keskisuurille yrityksille, alasta ja toimipaikasta riippumatta.

Aukioloajat:

Ma-To klo 9:00 – 16:00
Pe klo 9:00 – 15:00
Myös iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Accounta sosiaalisessa mediassa

AAA-logo-2023-FI-transparent

Tätä verkkosivua ylläpitää  Gromi.fi