Palkanlaskenta pienille ja keskisuurille yrityksille

Ulkoistamalla yrityksesi palkanlaskennan kirjanpitäjällesi varmistat, että palkanmaksu hoidetaan ajallaan ja oikein.

Sujuvampi palkanlaskenta 
osaksi yrityksen arkea 

Yrittäjä, haluatko helpottaa arkeasi ja sujuvoittaa palkanlaskentaprosessia? Palkanlaskennan ulkoistaminen siihen erikoistuneelle asiantuntijalle säästää sinun voimavarojasi ja keventää etenkin pienten ja keskisuurten yritysten hallintoresursseja.  
 
Ulkoista koko palkkahallinnon prosessi L&L Accountingille ja vapauta aikaasi rutiinitehtävistä. 
 

Kenelle? 

 

Tarjoamme monipuoliset palkanlaskentapalvelut kattavasti eri alojen pienille ja keskisuurille yrityksille ympäri Suomea. Asiakkaanamme voit ulkoistaa koko taloushallintosi kirjanpidosta palkanlaskentaan ja raportointiin tai pelkän palkanlaskennan.  
 
Joustavasti räätälöitävien palveluidemme ja kilpailukykyisen tuntihinnoittelumme ansiosta maksat vain niistä palveluista, joita oikeasti tarvitset.  

MIKSI ULKOISTAA PALKKAHALLINTO 

Välty virheiltä, jätä yrityksesi palkanlaskenta  
asiantuntevien palkanlaskijoiden huoleksi 

  • Saat työntekijöiden palkat aina ajallaan maksuun 
  • Et joudu huolehtimaan pakollisista viranomaisilmoituksista 
  • Säästät henkilöstökuluissa 
  • Voit tarkastella palkkatietoja reaaliaikaisesti 

Virheetön ja tehokas  
palkanlaskenta 

Virheetön palkanlaskenta ja palkanmaksu on tietenkin äärimmäisen tärkeää niin sinulle kuin työntekijöillesikin. Tarjoamme yrityksellesi palkkahallinnon erityisosaamista, jota täsmällinen ja tehokas palkanlaskenta edellyttää.  
 
Tunnemme eri alojen työehtosopimukset, palkkalajit sekä palkanlaskentaan liittyvät lakisääteiset velvoitteet ja huolehdimme virheettömästä palkanlaskennasta puolestasi.  
 
 

Koko palkanmaksuprosessi

alusta loppuun puolestasi 

 

Palkanlaskentapalveluumme sisältyy kaikki palkkahallinnon osa-alueet, mukaan lukien palkkatapahtumien käsittely, palkkojen maksatus, viranomaisilmoitukset, palkkalaskelmat ja aineistojen sähköinen arkistointi.  
 
Halutessasi saat päätöksenteon tueksi myös palkkahallintoon liittyvät raportit, joiden avulla voit seurata esimerkiksi työaikaa, ylityö- ja lomakertymiä sekä poissaoloja.   

 

Asiantunteva palkanlaskija  
aina tukenasi 

Asiakkaanamme saat nimetyn palkanlaskijan, jonka kanssa yhteydenpito ja asiointi sujuu mutkattomasti. Laaja toimialakokemuksemme takaa, että sinua palvelee aina asiantuntija, joka tuntee juuri sinun toimialasi.  
 
Sama henkilökohtainen palkanlaskija huolehtii aina yrityksesi palkanlaskennasta, tuntee yrityksesi tilanteen ja neuvoo mielellään muissakin palkkahallintoon liittyvissä kysymyksissä. Asiantuntijalta saat ajantasaista tietoa esimerkiksi eri toimialojen työsuhteisiin ja -sopimuksiin sekä muihin henkilöstöasioihin liittyvissä kysymyksissä.  

 

Ketterä Heeros- 
palkanlaskentaohjelma 

L&L Accountingilla palkanlaskenta toteutetaan hyödyntäen Heeros-palkanlaskentaohjelmaa, joka soveltuu loistavasti eri alojen ja erikokoisten yritysten tarpeisiin.  
 
Modernin palkanlaskentaohjelman automatisoitujen prosessien ansiosta palkanlaskenta on tehokasta ja täsmällistä. Heeros-palkanlaskentaohjelma tarjoaa myös sinulle vaivattoman ja reaaliaikaisen tavan tarkastella palkkatietoja. 

 
KIINNOSTUITKO?  
Jätä yhteystietosi, niin kartoitetaan yhdessä 
tarpeisiisi parhaiten sopivat kirjanpitopalvelut.  

L&L Accounting Oy on henkilökohtaiseen palveluun panostava tilitoimisto, joka tarjoaa kattavat sähköiset kirjanpitopalvelut pienille ja keskisuurille yrityksille, alasta ja toimipaikasta riippumatta.

Aukioloajat:

Ma-To klo 9:00 – 16:00
Pe klo 9:00 – 15:00
Myös iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Accounta sosiaalisessa mediassa

AAA-logo-2023-FI-transparent

Tätä verkkosivua ylläpitää  Gromi.fi