Laskutus ja myyntireskontra

Laskutusprosessin ulkoistaminen vähentää manuaalista työtä ja nopeuttaa saatavien kotiuttamista.

Ulkoistamalla laskutusprosessin meille nopeutat 
rahan siirtymistä ja vapautat omaa aikaasi

Haluatko tehostaa yrityksesi laskutusprosessia ja varmistaa, että laskut lähtevät asiakkaille mahdollisimman nopeasti? L&L Accountingin laskutuspalvelu hoitaa puolestasi yrityksesi koko laskutusprosessin laskujen luomisesta perintään saakka.  
 
Ulkoistamalla laskutuspalvelun meille varmistat sujuvan laskutuksen ja saatavien nopean kierron sekä ylläpidät hyvää asiakaspalvelua.  
 

Kenelle? 

Tarjoamme laskutuspalvelut pienille ja keskisuurille yrityksille, toiminimille ja osakeyhtiöille, ympäri Suomea. Voit olla kirjanpitoasiakkaamme tai ulkoistaa meille vain jonkin tietyn taloushallinnon osa-alueen, kuten myyntilaskutuksen ja reskontran hoidon.  
 
Palvelemme kattavasti eri alojen toimijoita rakennus- ja it-alan yrityksistä ravintoloihin ja kauneushoitoloihin.

MIKSI ULKOISTAA LASKUTUS?  

Minimoi viiveet laskutuksessa ja  
pidä myyntireskontra ajan tasalla 

  • Tehostaa laskutusprosessia  
  • Nopeuttaa saatavien kotiuttamista yritykselle 
  • Vapauttaa yrityksen omia resursseja ydintoimintoihin 
  • Kasvattaa yrityksen maksuvalmiutta 
  • Parantaa asiakaskokemusta 

Toimiva laskutus optimoi 
yrityksen maksuvalmiutta

Toimiva laskutusprosessi on edellytys menestyvälle liiketoiminnalle. Modernilla laskutustavalla pystytään tehostamaan yrityksen laskutusta ja vähentämään siitä aiheutuvaa manuaalista työtä. 
 
Toimiva prosessi nopeuttaa laskutusta, saatavien keräämistä ja sitä kautta yrityksen maksuvalmiutta. Ulkoistetun toimivan laskutuspalvelun avulla myös yrityksen luottotappioita pystytään minimoimaan.  
 

Ammattimainen laskutusprosessi 
parantaa asiakaskokemusta

Nopeus ja selkeys laskutuksessa ovat paitsi yrityksen tietenkin myös asiakkaan etu. Ammattimaisella laskutusprosessilla varmistetaan, että asiakas saa virheettömän laskun ilman viiveitä.  
 
Laskujen valvonta, mahdolliset maksumuistutukset ja muut laskutukseen liittyvät asiakaskontaktit hoidetaan aina ajallaan ja ammattitaitoisesti, mikä vahvistaa hyvää asiakaskokemusta kaikissa tilanteissa.  
 

Laskutuksen koko elinkaari  
meidän huoleksemme

Huolehdimme halutessasi puolestasi koko myyntilaskuprosessista alusta loppuun saakka. Luomme ja välitämme laskut asiakkaille ja ylläpidämme ajantasaista myyntireskontraa.  
 
Valvomme myyntisaatavia; avoimia ja erääntyviä laskuja sekä huolehdimme maksumuistutusten lähettämisestä ja tarvittaessa saatavien perinnästä. Palveluumme voidaan sisällyttää myös raportointi.  
 

Myyntireskontra ajan tasalle 

Ulkoistamalla myyntireskontran hoitamisen L&L Accountingille voit olla varma, että laskutus on aina ajan tasalla.  
 
Laskutuksessa yleensä runsaasti aikaa syövien rutiinitehtävien tehokkaan hoitamisen lisäksi tarjoamme sinulle reaaliaikaista tietoa saatavien tilanteesta sekä tarvittavaa dataa ja ennusteita yrityksen tulevaisuuden suunnittelun ja päätöksenteon tueksi. 

 
KIINNOSTUITKO?  
Jätä yhteystietosi, niin kartoitetaan yhdessä 
tarpeisiisi parhaiten sopivat kirjanpitopalvelut.  

L&L Accounting Oy on henkilökohtaiseen palveluun panostava tilitoimisto, joka tarjoaa kattavat sähköiset kirjanpitopalvelut pienille ja keskisuurille yrityksille, alasta ja toimipaikasta riippumatta.

Aukioloajat:

Ma-To klo 9:00 – 16:00
Pe klo 9:00 – 15:00
Myös iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Accounta sosiaalisessa mediassa

AAA-logo-2023-FI-transparent

Tätä verkkosivua ylläpitää  Gromi.fi