Sihteeripalvelut rakennusalan yrityksille

Keskitä oma aikasi ydinosaamiseesi, säästä henkilöstökuluissa ja ulkoista sihteerin tehtävät tilitoimistollesi.

Rakennusalan sihteeripalvelut  
tarpeidesi mukaan Kenelle?  

Rakennusalan yrittäjä – tarvitsetko apua hallinnollisten rutiinitehtävien hoitamiseen? Pitäisikö laatia työsopimus, tilata Valttikortti työntekijälle tai toimittaa tilaajalle tilaajavastuulain mukaiset selvitykset?  
 
L&L Accountingin laaja toimialaosaaminen ja kattava hallinnollinen tuntemus tekevät meistä loistavan kumppanin rakennusalan toimijoille. Kokeneet ammattilaisemme huolehtivat puolestasi toivomasi rutiinitehtävät ja haastavammatkin toimeksiannot nopeasti ja asiantuntevasti. 
 

Kenelle?

Sihteeripalvelut sopivat pienille ja keskisuurille rakennusalan yrityksille, jotka haluavat vapauttaa omaa aikaansa hallinnollisista tehtävistä. Yrityksille, jotka haluavat varmistua, että sopimukset ja muut talous- ja henkilöstöhallintoon liittyvät tehtävät tulevat hoidetuiksi säädösten mukaan, oikein ja ajallaan.  
 
Sihteeripalvelu on joustava vaihtoehto esimerkiksi silloin, kun et halua sitoutua pitkiin työsopimuksiin, mutta tarvitset rakennusalan tuntevaa sihteeriä joko kuukausittain toistuviin tai satunnaisempiin tehtäviin.  

 

ESIMERKKEJÄ 

Mitä sihteeripalvelut voivat pitää sisällään? 

  • Työsopimusten tekeminen 
  • Työterveyssopimusten tekeminen  
  • Verkkolaskutusosoitteiden toimittaminen 
  • Tilaajavastuulain noudattamiseen liittyvät selvitykset 
  • Valttikorttien tilaaminen 
  • Muut assistentin tehtävät 

Maksat vain siitä, mitä tarvitset 

Sihteeripalvelu on kustannustehokas vaihtoehto vakituisen työntekijän palkkaamiselle, sillä L&L Accountingilla maksat tuntihinnoittelun mukaan vain niistä palveluista, joita oikeasti tarvitset. Tuttu ja luotettava asiantuntija on tavoitettavissasi silloin, kun häntä tarvitset.  

KIINNOSTUITKO?

Jätä yhteystietosi, niin jutellaan lisää.

L&L Accounting Oy on henkilökohtaiseen palveluun panostava tilitoimisto, joka tarjoaa kattavat sähköiset kirjanpitopalvelut pienille ja keskisuurille yrityksille, alasta ja toimipaikasta riippumatta.

Aukioloajat:

Ma-To klo 9:00 – 16:00
Pe klo 9:00 – 15:00
Myös iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Accounta sosiaalisessa mediassa

AAA-logo-2023-FI-transparent

Tätä verkkosivua ylläpitää  Gromi.fi