Kirjanpito-palvelu

Kirjanpito pienille ja keskisuurille yrityksille

Ulkoistamalla yrityksesi kirjanpidon taloushallinnon ammattilaisille sinulla on enemmän aikaa ja tietoa liiketoimintasi kehittämiseen.

Kattavat kirjanpitopalvelut  
yrityksesi tarpeisiin 

Yrittäjä, haluatko keskittyä liiketoimintasi pyörittämiseen ja jättää kirjanpidon siihen erikoistuneille taloushallinnon ammattilaisille?  
 
Jätä juokseva kirjanpito, kirjanpidon raportointi, välitilinpäätökset ja veroilmoitukset sekä muut taloushallinnon koukerot kokeneen kirjanpitäjän tehtäväksi ja keskitä oma aikasi olennaiseen.  
 

Kenelle?  

L&L Accounting huolehtii pienten ja keskisuurten yritysten kirjanpidosta ympäri Suomea. Laajan toimialaosaamisen ansiosta palvelemme asiantuntevasti monien eri alojen yrityksiä.  
 
Asiakkainamme on muun muassa rakennus- ja it-alan yrityksiä, ravintoloita, kuntosaleja ja kauneushoitoloita sekä monilla muilla aloilla toimivia osakeyhtiöitä ja toiminimiä.  
 

 
VALITSE SINULLE SOPIVIMMAT PALVELUT 


Keskitä aikasi olennaiseen, anna kokeneiden ammattilaisten  
huolehtia kirjanpidosta puolestasi 

  • Juokseva kirjanpito 
  • Välitilinpäätös 
  • Veroilmoitukset 
  • Kirjanpidon raportit 
  • Myynti- ja ostoreskontra 
  • Palkanlaskenta 

Enemmän, kuin pelkkä kirjanpitäjä 

Meillä yrityksesi kirjanpito on luotettavissa käsissä. Hoidamme lakisääteiset rutiinitehtävät puolestasi ja tarjoamme sinulle aina ajantasaista tietoa johtamisen ja päätöksenteon tueksi.  
 
Juoksevan kirjanpidon lisäksi haluamme olla mukana tukemassa yrityksesi kasvua ja kehitystä tarjoamalla neuvontaa talouden ennakointiin ja suunnitteluun.  
 

Täysin sähköinen kirjanpito  
on vaivattomampaa sinulle 

Meillä saat käyttöösi täysin sähköisen kirjanpidon, joka mahdollistaa sinulle huomattavasti nopeamman ja vaivattomamman tavan toimittaa kuitit ja tositteet kirjanpitäjällesi.  
 
Sähköisen kirjanpidon ansiosta reaaliaikainen tietojen käsittely on mahdollista paikasta ja ajasta riippumatta. Testattuasi sähköistä kirjanpitopalveluamme et enää halua palata vanhaan.  
 

Mutkaton Briox -kirjanpidon 
ohjelmisto apuna 

 

Tilitoimistomme ja asiakkaidemme yhteiskäytössä on pilvipohjainen Briox-taloushallinnon ohjelmisto sekä e-Tasku-sovellus, joiden ansiosta molemminpuolinen tiedon välittäminen on turvallista, tehokasta ja helppoa.  
 
Brioxin ansiosta sekä asiakkaalla että kirjanpitäjällä on aina saatavilla selkeä yleiskatsaus yrityksen taloudellisesta tilanteesta.  

Oma nimetty kirjanpitäjä  
aina tukenasi 

Nimeämme kaikille asiakkaillemme oman, henkilökohtaisen kirjanpitäjän. Asiointi tutun kirjanpitäjän kanssa on sujuvaa ja mutkatonta. 
 
Kirjanpitäjäsi on aina ajan tasalla yrityksesi tilanteesta, tuntee yrityksesi toimialan läpikotaisin ja on valmis neuvomaan ja ohjeistamaan sinua aktiivisesti yrityksesi elinkaaren eri vaiheissa. 

 
KIINNOSTUITKO?  
Jätä yhteystietosi, niin kartoitetaan yhdessä 
tarpeisiisi parhaiten sopivat kirjanpitopalvelut.  

L&L Accounting Oy on henkilökohtaiseen palveluun panostava tilitoimisto, joka tarjoaa kattavat sähköiset kirjanpitopalvelut pienille ja keskisuurille yrityksille, alasta ja toimipaikasta riippumatta.

Aukioloajat:

Ma-To klo 9:00 – 16:00
Pe klo 9:00 – 15:00
Myös iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Accounta sosiaalisessa mediassa

AAA-logo-2023-FI-transparent

Tätä verkkosivua ylläpitää  Gromi.fi