Tilitoimistot Pori | Accounta
Menu

Kirjanpito & tilitoimisto Pori Hyvä Tilitoimisto Porilaiselle yritykselle

Tilitoimisto Pori

Sähköinen kirjanpito on nykyaikaisen taloushallinnon perusta. Kirjanpitäjämme auttavat yritystäsi saamaan kaiken hyödyn irti teknologian käytöstä kirjanpidossa, jolloin voit seurata yrityksesi taloutta ja kustannuksia sekä tuottoja reaaliajassa, jotta voit tehdä älykkäitä liiketoimintapäätöksiä tarkkojen tietojen perusteella. Accounta tarjoaa asiantuntevia kirjanpitopalveluja, joiden avulla voit käyttää taloustietoja reaaliaikaisesti liiketoiminnan päätöksenteossa. Kirjanpitäjämme hyödyntävät sähköisiä kirjanpitojärjestelmiä nopeasti, oikein ja nykyaikaisesti.

 

Kirjanpito Porilaiselle yritykselle hoituu yhtä sujuvasti niin pienelle toiminimelle, kuin myös suurelle osakeyhtiölle.

Kirjanpitäjä Pori

Kirjanpitäjämme palvelevat kaikkia Porin alueella toimivia yrityksiä koosta ja toimialasta riippumatta. Saat meiltä oman henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka tuntee yrityksesi taustat ja auttaa sinua löytämään keinoja tavoitteidesi saavuttamiseksi ja asianmukaisten toimintatapojen integroimiseksi yritykseesi. Yhteyshenkilö toimii avoimessa ja tiiviissä yhteistyössä asiakasyrityksen kanssa, jolloin yhteydenpito on sujuvaa ja helppoa. Kirjanpitäjä on apunasi aina, kun tarvitset sitä. Rakennamme sopivan palvelukokonaisuuden yrityksesi tarpeiden ja toiveiden mukaan.

 

Ljuba Luik, Accounta

Palkanlaskenta tehokkaasti ja luotettavasti asiantuntevan kirjanpitäjämme avulla.

Palkanlaskenta voi viedä paljon arvokasta aikaasi, jos toiminnot ovat monimutkaisia. Henkilökohtainen kirjanpitäjäsi huolehtii palkanlaskennan velvoitteista ja viranomaisilmoituksista, jolloin säästät arvokasta aikaa omaan osaamisalueeseesi – varsinaiseen liiketoimintaasi. Palveluihimme kuuluvat myös taloushallinto ja palkanlaskennan arkistointi. Kirjanpitäjäsi hoitaa tulorekisteri-ilmoitukset oikein ja ajallaan, ja palkkatietosi integroidaan talousraportointiisi, mikä sujuvoittaa prosessia entisestään. Teemme palkanlaskentaa kaikenkokoisille yrityksille Porissa

Tiimimme on taitava käyttämään innovatiivisia sähköisiä järjestelmiä kirjanpidossa

Kirjanpitäjillämme on vuosien kokemus automaattisten kirjanpitojärjestelmien, erityisesti Brioxin, käytöstä kaikenkokoisten yritysten kirjanpidossa. Useimmat yritykset hyödyntävät nykyään osittain kirjanpidon automatisointia, mutta eivät riittävästi. Automatisoitu kirjanpito vähentää tällä hetkellä manuaalista työtä merkittävästi karsimalla pois turhia kirjauksia ja työvaiheita sekä turhaa tiedonjakoa. Tämä mahdollistaa kirjanpidon reaaliaikaisen seurannan ja sen käytön liiketoiminnan kasvun seuraamiseen ja parantamiseen. Kirjanpitotiimimme on ammattitaitoinen ja tehokas – laadukkaat kirjanpitopalvelumme säästävät yrityksesi rahaa ja auttavat sinua saamaan todellista lisäarvoa säännöllisistä raporteista.

Liiketoimintaan ja tulevaisuuteen suuntautuva kirjanpito Porissa.

Kirjanpitotiimimme koostuu taloushallinnon ammattilaisista, joilla on vahvat kirjanpitotaidot ja joiden ansiosta yrityksen johto voi tehdä parempia ja nopeampia päätöksiä. Tarjoamme yrityksen omistajille kattavan käsityksen heidän taloudellisesta tilanteestaan ja autamme keskittyä olennaiseen.

Kiinnostuitko? Pyydä tarjous kirjanpidosta!

Täysin sähköinen tilitoimisto.

Mikä Accounta?

Vuodesta 2017 toiminut L&L Accounting on kokenut taloushallinnon asiantuntijayritys, joka tarjoaa pienille ja keskisuurille yrityksille vapauden keskittyä olennaiseen.

Tilitoimistomme sijaitsee Vantaalla, mutta täysin sähköisen kirjanpidon ja digitaalisten ratkaisujen ansiosta voimme palvella asiakkaitamme pääkaupunkiseudun lisäksi missä tahansa, paikkakunnasta riippumatta.

Asiointi kanssamme sujuu vaivattomasti etäyhteyksien välityksellä, ja palvelemme asiakkaitamme suomen lisäksi sujuvasti myös venäjän ja viron kielillä.

HUOLENPITOA, KIRJANPIDON LISÄKSI.

Miten voisimme olla avuksi sinulle?

Kirjanpito

Sujuvampaa kirjanpitopalvelua
toiminimille ja osakeyhtiöille kohtuuhintaan.

Yrityksen perustaminen

Asiantuntijan avulla yrityksen perustaminen on sujuvaa ja vaivatonta

 

Palkanlaskenta

Helpompi tapa hoitaa palkanlaskenta ja -maksatus, aina oikein ja ajallaan.

Talousraportointi

Kuukausittaiset talousraportit kertovat yrityksesi taloudellisesta tilasta ja auttavat suunnittelemaan tulevaa.

Laskutus

Laskutus ja reskontra ajan tasalle,
saatavat nopeammin perille.

Sihteeripalvelut

Joustava tapa ulkoistaa rakennusyrityksen  
hallinnolliset rutiinitehtävät.

Miksi Accounta?

Nopea

Askarruttaako mieltäsi jokin kirjanpitoon liittyvä kysymys? Tarvitsetko neuvoa nopealla aikataululla? Olemme aina helposti tavoitettavissasi, kun tarvitset apua. Pyrimme vastaamaan kysymyksiisi vielä saman työpäivän aikana.

Sähköinen

Tarjoamme yrityksellesi täysin sähköisen kirjanpidon, jonka ansiosta tositteiden kirjaus ja arkistointi on vaivattomampaa. Sähköinen kirjanpito säästää aikaasi, ja myös kirjanpitäjälläsi on enemmän aikaa neuvoa sinua talouteesi liittyvissä kysymyksissä.

Henkilökohtainen

Saat kumppaniksesi oman henkilökohtaisen kirjanpitäjän, joka tuntee toimialasi, yrityksesi taloushallinnon sekä tietenkin sinut. Yhteistyö on sujuvampaa ja nopeampaa, kun voit asioida aina saman tutun kirjanpitäjän kanssa.

Kerro tarpeistasi alle, niin otamme sinuun yhteyttä pian:

L&L Accounting Oy on henkilökohtaiseen palveluun panostava tilitoimisto, joka tarjoaa kattavat sähköiset kirjanpitopalvelut pienille ja keskisuurille yrityksille, alasta ja toimipaikasta riippumatta.

Aukioloajat:

Ma-To klo 9:00 – 16:00
Pe klo 9:00 – 15:00
Myös iltaisin ja viikonloppuisin sopimuksen mukaan.

Accounta sosiaalisessa mediassa

AAA-logo-2023-FI-transparent

Tätä verkkosivua ylläpitää  Gromi.fi